Søk
Close this search box.

Unge musikere på tur i byen

Mandag 12. juli stopper fire unge musikere på Galeiscenen, på sin «Tur rundt i byen». Vi ønsker velkommen, og håper mange tar turen!

– Dette blir en nostalgisk intimkonsert på Galeiscenen. Denne kvelden tar vi dere med på en tur rundt i byen hvor dere får høre alt fra Roger Whittaker, Lillebjørn Nilsen og Wenche Myre til Lisa Nilsson og Jarle Bernhoft. Både kjente og kjære låter som vi kler noe om i et dempet format. En harmonisk konsert for både store og små, sier Tiril Marie Olsen på vegne av ensemblet. 

Christoffer Miele Furuheim
Christoffer er gitarist, vokalist, låtskriver og aspirerende instrumentmaker fra Midtbygda i Røyken. Han var knapt syv år gammel da han ble trukket til en gitar som stod i stuen til hans far. Tyve år og utallige sceneopptredener senere er han blitt en erfaren musiker, og har sitt første solo-album i full produksjon. Han er også fast gitarist og låtskriver i bandene Gabba og Svarte Svaner, som har sluppet flere singler og som begge er plateaktuelle til høsten. Med hans enorme lidenskap for gitar og sin sjelfulle stemme er Christoffer Mietle Furuheim et navn man bør merke seg.
Link til klipp fra opptreden i «All together now»

Klara Høeg
Klara Høeg er vokalist og låtskriver med base i Oslo. Hun har de senere årene vært aktiv i bandene KRS Soul Stew, Anne Marie Almedal og Klara Høeg. Hennes egenskrevne musikk er melodiøs og energisk, full av drivende rytmer i et drømmende lydlandskap. Med følelse, trøkk og tilstedeværelse er Klara Høeg en medrivende opplevelse på scenen.

William Otto Iversen
William Otto Iversen er en sanger, låtskriver og musikalartist fra Nesodden. Han har vokst opp med mye musikk i hjemmet og fikk tidlig sansen for å opptre. Som 4. klassing hadde han sin debut på scenen, da han spilte en av hovedrollene i Putti Plutti Pott, og har siden den gang dyrket sin lidenskap og sitt talent for å synge og spille. I dag er han utdannet fra det rytmiske konservatoriet ved Universitetet i Agder, har opparbeidet lang erfaring på scenen, både som musikalartist og sanger, og jobber som frilans musiker. For tiden så holder han på med innspilling av to debutalbum, soloprosjektet «Free Will» med bandet sitt; The High Vibe Tribe og som vokalist og med-skribent i bandet Go With The Birds. Med musikken sin formidler William et åpenhjertig nærvær og ønsker å være en positiv innflytelse på de som lytter.

Tiril Marie Olsen
Tiril Marie Olsen er en 22 år gammel jente med base i Oslo. Hun har studert tre år ved Bårdar Akademiet og har utdannet seg innen musikal med fordypning i sang og dans. Tiril er en ståpå jente med mange baller i luften. Hun sier selv at hun elsker å utforske alle kriker og kroker innen det kreative yrke. Hun har medvirket i både film og tv, samt diverse sceneopptredener. I tillegg til utøvende kunstner så produserer hun festivalen RØST og koreografer på siden. Det som er ekstra stas med Tiril er at hun har hatt hytte i Stavern i hele sin oppvekst. Hun har en god tilknytning til Stavern og mener at en finere by skal man lete lenge etter.

Del gjerne innlegget:

Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne