Programoversikt

Kommende forestillinger og arrangementer

Her legger vi ut nye show og events fortløpende. Hjertelig velkommen!
Alle billettpriser er oppgitt inklusiv avgift til Ticketmaster. Avgiften ligger mellom 15 og 30 kr, avhengig av billettpris. 

Restriksjoner under koronasituasjonen:
Vi ønsker å gjøre kulturopplevelsen trygg for alle som besøker oss! Derfor er det viktig at alle følger reglene, holder avstand og har godt humør. Vi tester alle ansatte to ganger i uka, og det er sprit på «hvert hjørne».

Av smittevernhensyn er det maksimalt 180 billetter til hver forestilling. Det selges nummererte billetter, og alle stoler er plassert med 1 meter avstand til andre. For Kruttårnteateret er alle seter plassert med sitteretning inn mot midtgangen.

Rullestolbrukere og ledsagere bes kontakte oss på billett@galeiscenen.no for bestilling av billetter. Vi forsøker å svare så raskt vi kan, men noe responstid må påregnes. 

 HUSK å holde avstand til andre, og sørg for god hånd-hygiene.

Vi oppfordrer til å unngå kødannelser, kjøp derfor billetten på forhånd!

 Ansvarsfraskrivelse:
Vi forbeholder oss retten til å nekte gjester hvis det ikke tas hensyn til smittevernreglene. Billetter blir ikke refundert hvis du nekter å følge beskjed fra personale og blir bortvist fra arrangementet. Hvis du blir syk, eller får luftveissymptomer før eller under forestilling, må du umiddelbart forlate salen.
Kjøpte billetter refunderes ikke med mindre arrangementet blir avlyst.

Kruttårnteateret fra 02 juli - 1 august

Kruttårnteateret askepott

andre forestillinger

Ingen arrangement funnet!