Programoversikt

Kommende forestillinger og arrangementer

Sommersesongen 2020 er ferdigspilt. Vi takker et herlig publikum for en fantastisk sesong!

Her legger vi ut nye show og events fortløpende. Hjertelig velkommen!
Alle billettpriser er oppgitt uten avgift til Ticketmaster. Avgiften ligger mellom 15 og 30 kr, avhengig av billettpris. 

Restriksjoner under koronasituasjonen:
Vi ønsker å gjøre kulturopplevelsen trygg for alle som besøker oss! Derfor er det viktig at alle følger reglene, holder avstand og har godt humør.

Av smittevernhensyn er det KUN 180 billetter til hver forestilling. Det selges kun to og to billetter til personer i samme husstand, se salkartet hos Ticketmaster.  For Kruttårnteateret er alle seter plassert med 1 meter avstand i alle retninger, og regel om to og to gjelder ikke her. Merk at for disse forestillingene er alle stoler vendt inn mot midtgangen.

Rullestolbrukere og ledsagere bes kontakte oss på billett@galeiscenen.no for bestilling av billetter. Vi forsøker å svare så raskt vi kan, men noe responstid må påregnes. 

 HUSK en meter avstand og god hånd-hygiene.

Vi oppfordrer til å unngå kødannelser, kjøp derfor billetten på forhånd!

 Ansvarsfraskrivelse:
Vi forbeholder oss retten til å nekte gjester hvis det ikke tas hensyn til smittevernreglene. Billetter blir ikke refundert hvis du nekter å følge beskjed fra personale og blir bortvist fra arrangementet. Hvis du blir syk, eller får luftveissymptomer før eller under forestilling, må du umiddelbart forlate salen.
Kjøpte billetter refunderes ikke med mindre arrangementet blir avlyst.

Ingen arrangement funnet!