Søk
Close this search box.

Utleie

Det er mulig å leie Galeiscenen til både kulturarrangementer, bedriftsarrangement og eventer, vielser og private selskaper. Lokalet er mest egnet i sommersesongen, i perioden mai til september.

Galeiskur 14 er bygget i 1756, og fremstår som det mest autentiske av de fem galeiskurene på Fredriksvern verft. Dette betyr at lokalet oppleves som spesielt særegent og unikt, men det medfører også noen begrensninger. Veggene er ikke helt tette, og det er en utfordring å regulere temperaturen i lokalet. Vindforhold og utetemperatur dikterer i stor grad temperaturen innendørs. Når det er sagt, er det likevel sånn at vi får ekstremt gode tilbakemeldinger fra de som har leid lokalet i ulike anledninger. Det er noe «magisk» med stemningen i dette skuret fra 1765, og de sjønære omgivelsene gir en egen atmosfære som både vi og våre gjester setter stor pris på.

Ta kontakt med oss for din anledning, så finner vi en løsning som passer for deg! Vi kan også formidle underholdning og liknende – både fra egen «stall» og i tett samarbeid med andre aktører. Galeiscenen har skjenkebevilling for øl og vin.

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne