KURSPÅMELDING

Ordinært teaterkurs for høsten 2021 er nå åpent for påmelding! Velkommen til oppstart 1. september 2021 i Stavern!

Velkommen til kurs i regi av Galeiscenens Yngste!

Bruk skjemaet hvis du vil melde inn et nytt medlem i Galeiscenens Yngste!

Ordinære kurs som følger skoleåret starter i januar og september. Det er mulig å melde seg inn gjennom hele året, men oppstart avhenger av hvor langt gruppene har kommet. For andre kurs gjelder egne tidsfrister, og disse er beskrevet i kursinfoen.

Kursdeltakeren

Semesteravgiften for ordinære kurs er for tiden kr. 1 500,- (for et halvår). Søsken får 10% rabatt for barn nummer to osv. på de ordinære semesterkursene (altså full pris for første medlem, rabatt på de neste). For sommerkurs og andre aktiviteter gjelder egne priser. 

Semesteravgiften inkluderer medlemskap i Galeiscenen, medlemskap i Frilynt Norge med bl.a. ulykkesforsikring  samt tilgang til alle kurs, leire og og andre medlemsfordeler i Frilynt Norge. Medlemskapet er registrert sentralt hos Frilynt Norge.

For øvrige kurstilbud gjelder egne priser, men du bruker det samme skjemaet som for de ordinære kursene.

Det er ofte egen påmelding til produksjon som starter etter påske. Nærmere informasjon om dette blir gitt i løpet av vårkurset.

Faktura sendes ut på epost til foresatt 1.

Påmeldingen er bindende, og kursavgiften må betales i sin helhet.  Kursavgiften refunderes ikke i tilfelle med avmelding i løpet av kurset.

Egenandel for spesielle effekter eller utflukter etc. kan tilkomme, men bare etter nærmere avtale.

Velkommen til Galeiscenen!