Søk
Close this search box.

Spørsmål om billetter til Kruttårnteateret

Det er veldig hyggelig å se at Kruttårnteateret nok en gang er en stor suksess – også denne gangen på Galeiscenen! Og all honnør til ensemblet – fantastisk forestilling igjen!

Vi får veldig mange henvendelser om billetter. Det gjelder både ønske om å bytte dager eller forestillinger, og også spørsmål om det er tillatt å ta med mindre barn som ikke skal ha egen stol – uten billett. 

ENDRING ELLER REFUNDERING
For å ta det første – billettene selges av Ticketmaster frem til 1 time før forestilling. Det er ikke mulig for oss å refundere eller omgjøre kjøp som er gjort på Ticketmaster. Alle spørsmål om billetter må rettes til Ticketmaster via Din side eller hjelpesiden.

Galeiscenen kan ikke refundere eller omgjøre kjøp som er gjort på Ticketmaster.no. Generelt  gjelder at kjøpte billetter ikke refunderes. Det finnes en mulighet med «resalg» fra din side på Ticketmaster.no, hvor du kan legge ut dine kjøpte billetter for salg. Dette håndteres av Ticketmaster. 

MINDRE BARN
Når det gjelder mindre barn på fang osv, så er det slik at alle personer teller med i maks antall tillatte personer i lokalet, så selv om et barn sitter i bæresæle, vil dette innebære at det er 1 sete som ikke kan selges. Derfor er det slik at alle som skal inn i salen må ha billett uansett. 

FEILMELDING
Hvis du får feilmelding etter å ha valgt billetter, kan årsaken være at det ikke er mange nok ledige billetter tilgjengelig. Det skal stå «få eller ingen ledige» i lista over forestillingene, men det hender at denne meldingen ikke blir med inn på selve arrangementet i billettkjøpsvinduet. Prøv å søke «kruttårnteateret» og velg første alternativ i stedenfor den forestillingen du ønsker. Da får du se en liste over gjenværende forestillinger, og det står da om det er ledige billetter eller ikke. 

Vi håper alle billettfloker løser seg greit via Ticketmasters kundesenter, og ønsker deg velkommen på forestilling! 

Del gjerne innlegget:

Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne