Sommerjam i julinatten

Vi har lenge hatt lyst til å ha en skikkelig jam-session på Galeiscenen. Kjøp billett. Den dagen vi hadde bestemt oss for å endelig gjøre dette, er det også konsert med VAMP på verftet! Etter konserten med VAMP skal vi kose oss med en skikkelig nachspiel-jam. Vi legger listen lavt, og inviterer til allsang og jam session på Galeiscenen etter at Vamp er ferdig, så du rekker begge deler. Tar du med et instrument, kan vi lagre det mens du er på konserten, og så møtes vi på Galeiscenen til jam klokken 22.

Husbandet består av Rune Syvertsen og Nils Mathisen som base, så kvaliteten og underholdningspotensialet er godt ivaretatt. Dette er et arrangement for alle, ikke bare musikere! Du kan komme for å spille, synge og lalle, eller du kan komme og danse og drikke. Vi har både øl, vin og brus… Her skal vi bare kose oss ut i de små timer…. – Eller til vi er tomme for musikk!

Kjøp billett.

Sommerjam i julinatten

Del gjerne innlegget:

Share on facebook
Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne