Søk
Close this search box.

Sceneformel1

Er dette formelen for den ultimate entertainer? Adrenalin og gehør, kombinert med en strålende stemme? Det får du som kommer til Galeiscenen på torsdag kanskje svaret på.

Marit Strømøy er nok for mange best kjent som båtracefører i båtsportens formel 1. Som en av verdens desidert beste førere i F1 H2O har hun en lang rekke race og meritter bak seg. Det har hun også på scenen! Som sanger har Marit allerede en lang karriere å vise til, med både flere års jobb i Wallmanns salonger, egne show og deltakelse i Melodi Grand Prix to ganger. Marit Strømøy er ikke lett å plassere i en sjanger – hun spenner vidt innen pop og rock, og leverer stilsikkert hver gang – enten det er partymusikk eller ballader.

Nils Mathisen var en av gründerne våre – og har gjennom hele Galeiscenens eksistens sittet i styret, i tillegg til at han har levert på scenen i snart utallige produksjoner. Vi er veldig glad for at Nils Mathisen tar med Marit til Stavern. På Galeiscenen får vi full pakke på torsdag 29. juli 2021 kl. 2100, da Marit og Nils entrer scenen med fullt band. De to Sandefjordingene har sammen med bandet sitt en musikalitet og glød som vi bare gleder oss til å ønske velkommen til! Vi håper du tar turen, og beholder sommerstemningen litt til…

Billetter får du her: https://www.ticketmaster.no/event/marit-stromoy-og-nils-mathisen-m-band-billetter/663889

Les gjerne mer om Marits racingkarriere: http://www.stromoyracing.com/stromoy-racing/f1-marit/

Del gjerne innlegget:

Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne