Nå er det sommer!

Nå er det like før det smeller i gang på Galeiscenen. Kruttårnteateret har allerede bodd i huset noen uker, og det snekres og tilpasses og fikses på alle kanter. Nytt av året er den nye jordbær- og isboden utenfor – digg! 

På fredag 2. juli er det premiere på ASKEPOTT med Kruttårnteateret. Deretter går det i ett ut juli med teater og musikk, og vi håper at publikum benytter seg av tilbudet vårt. De første konsertene er Asbjørn Ribe og Våke – utrolig fin sommerunderholdning. 

Vi har investert mye i smitteverntiltak, slik at alle skal kunne nyte kultur med lave skuldre. Hvis noen er syke, må de utsette sitt besøk hos oss. Alle ansatte hos oss testes rutinemessig to ganger i uka, og vi har lagt til rette for god avstand – med eller uten grønt koronapass. 

Vår «egen» forestilling; LIVET ETTER STENGETID – fra Cornelis Vreeswijks skattekammer, spilles fra 7. til 10. juli 2021 kl. 2100. Deretter reiser den videre til Sandefjord. Vi håper du får med deg den også, med et stjernelag i toppform. Hank von Helvete (Hans-Erik Dyvik Husby), Monica Hofstedt-Moe og Yngve Kristiansen leverer i bøtter og spann, og backes av et firemanns orkester under ledelse av Nils Mathisen. Dette er show på første klasse!

Velkommen til Staverns kulturhus i sommer!

KRUTTÅRNTEATERET Askepott fra 2. juli til 1. august, ASBJØRN RIBE 3. juli, VÅKE 5. juli,
LIVET ETTER STENGETID fra Cornelis Vreeswijks skattekammer 7,8,9. og 10. juli,
EN TUR RUNDT I BYEN 12. juli, LOUIS JACOBY Smittende latter 14 og 15 juli, ELLY og SISTE SERVERING 16. juli, JOSEFIN WINTHER 17. juli, ERIK BYE av og med BENNY BORG 21. og 22. juli, LINNEA DALE 23. juli,
HAGELATTER med Rigmor Galtung og Marianne Krogness 24. juli, MARIT STRØMØY og Nils Mathisen 29. juli, MONICAZ VALS 30. juli, GISLE BØRGE STYVE trio 31. juli, ON THE ROAD AGAIN 6. og 7. august

Del gjerne innlegget:

Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne