Søk
Close this search box.

Musikalskolen 2023

Vi ønsker nok en gang velkommen til den tradisjonsrike «Musikalskolen» på Galeiscenen i Stavern! 20 glade barn og ungdommer får muligheten til å være med på kurset som går fra 31. juli til 4. august 2023.  

Tina Vilenica er instruktør og leder for kurset. Hun har antakelig også med seg en kollega eller to, men vi er uansett veldig glad for at Tina holder kurs hos oss! Det vet vi at mange av deltakerne også gleder seg over!

De 20 plassene til kurset ble raskt fylt opp.  Klikk her for å melde deg på venteliste, eller velg «kurspåmelding» i menyen. Det hender jo en sjelden gang at noen blir forhindret fra å delta…

Kurset koster kr. 2490,- per deltaker, og det inkluderer lunsj og frukt hver dag. Kursets kjernetid er kl. 0900-1500, hvor deltakerne kan komme fra kl. 0830 og må hentes innen kl. 1530.  På fredagen er det en liten visning av hva de har gjort i løpet av kurset. 

Vi gleder oss!

Del gjerne innlegget:

Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne