Søk
Close this search box.

Musikalskolen 2020

Den tradisjonelle «Musikalskolen» på Galeiscenen har vært et kjært tilbud til skolebarn i mange år. Det er knyttet stor usikkerhet til hvilke tilbud som blir mulig å gjennomføre i den koronasituasjonen verden er i akkurat nå, men vi velger å være positive, og ha tro på at det i siste del av juni måned vil være mulig å tilby nok en utgave av Musikalskolen!

Vi har satt et maks antall deltakere. Vi kommer til å ha fokus på smittevern og gjøre de tiltak som er nødvendige for å forhindre smitte i størst mulig grad. Dette vil følge de rådene som myndighetene gir. Skulle det bli sånn at kurset ikke kan gjennomføres etter instruks fra myndighetene, vil vi heller ikke kreve kursavgift. 

På kurset har vi vanligvis rigget til lunchbord. Dette kommer vi ikke til å gjennomføre i år, og alle må ha med egen drikkeflaske og matpakke for kursdagen. Derfor har vi satt ned prisen denne gangen. Kurset starter 22. juni og avsluttes 26. juni. Nærmere praktisk informasjon om opplegget kommer vi tilbake til, og sender ut til de påmeldte. 

Pris for 5 kursdager kl. 9-15 (Kan leveres fra kl. 0830 og må være hentet innen kl. 1530) er kr. 2100,-

Gå inn på kurspåmelding og fyll ut skjemaet, og så håper vi å kunne ta i mot glade deltakere på sommerkurs! Velkommen!

Del gjerne innlegget:

Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne