Søk
Close this search box.

Musikalskolen 2018

Det blir musikalskole på Galeiscenen også denne sommeren! Vi arrangerer sommerkurset i musikk, dans og teater fra 25. til 29. juni 2018 kl. 9-16.

Kurset er tenkt for barn og ungdom i alderen 7-18 år. Temaet er musikaler, og denne gangen er det ikke bare en musikal, – musikk fra mange musikaler vil være med. Satt sammen blir dette en historie om elevene på musikalskolen i Stavern, og som før er det på deltakernes premisser. Hvor langt man kommer og hva man får til er jo avhengig av gruppen som er med, men en liten visning/avslutningsforestilling for foreldre og familie blir det siste dagen.

Kursledere er Tina Vilenica og Hanne Kristoffersen. Tina har lang erfaring fra musikk, dans og teater, med bred utdanning fra både inn- og utland. Hun har jobbet med scene og forestillinger innen både skole og fritidsaktivteter, og vi er veldig glad for at hun har tatt seg tid til å jobbe med vårt sommerkurs! Til daglig er hun lærer, og har drama som en stor del av sine fag.

Hanne Kristoffersen er kjent for de fleste som har hatt med kurs på Galeiscenen å gjøre. Hun er vår faste kurskoordinator, og har lang erfaring fra sceneoppsetninger, både på og bak scenen. I tillegg til undervisning har Hanne jobbet mye som prosjektleder og produsent av forestillinger, og sammen med Tina leder hun årets sommerkurs.

Kurset koster kr. 2350, og inkluderer lunch og frukt hver dag.

Gå inn på kurspåmelding og meld deg på i dag!

Velkommen til sommerkurs hos oss!

Del gjerne innlegget:

Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne