Mathisen Brothers & Sons

Ikke mange band har så mange gode musikere og solister med, som her i tillegg er i samme familie. For andre gang på Galeiscenen møtes tre av Mathisen-brødrene til en musikalsk familieforening i Stavern. Det er sjeldent vi får høre de tre aktive musikalske begavelsene sammen, da de som regel er opptatt på hvert sitt hold med plater, forestillinger og konserter. Vi gleder oss over denne unike anledningen!

PER BASS MATHISEN
Per Mathisen
Hans Mathisen
Hans Mathisen
Nils verdensteatert 07
Nils Mathisen

På konserten får vi høre Spellemannsvinneren Hans Mathisens episke gitar, funky grooves og følsom fretless bass med globetrotter Per Mathisen. Kanskje får vi en folketone eller noe popcoast fra den elektrifiserte fiolinen til Nils.

Med seg på scenen har de tre brødene den svenske trommeslageren Peter Bylin. Sistnevnte er lærer på Stockholm School of Arts Jazzcentre, og har spilt i kompanier og ensembler verden over. I tillegg kan det hende at to av brødrenes egne musikalske sønner dukker opp. Her gledes!

Spilles på Galeiscenen lørdag 30. juli 2016 kl. 1930

Kjøp billett.

Del gjerne innlegget:

Share on facebook
Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne