Søk
Close this search box.

Lyrisk sommerkveld

Høstutstillingen

Det å arrangere gode kulturopplevelser gir mange gode møter på veien. Vi har blitt kjent med tre veldig forskjellige, og samtidig veldig like, artister som vi gleder oss til å presentere på sommerscenen fredag 16. juli 2021 kl. 2030.

Kristian Kaupang har spilt på Galeiscenen flere ganger. Hver gang har han begeistret publikum med sin særegne stil og sjanger, som han selv har kalt «viksfjordsk visepopmelankoli». Kristian balanserer mellom abstrakte tankerekker og praktiske problemstillinger på en underholdende måte, og selv om melankolien ligger åpen vekkes likevel gode følelser som ofte strekker seg tilbake i tid, til barndomsminner og en tid da alt var bedre. I konstellasjonen «Siste servering» har vi også blitt kjent med poeten Kjetil Espeseth. Han har i løpet av de siste årene gitt ut flere diktsamlinger, og med musikalsk følge av Kristian får vi en ekstra lyrisk dimensjon å ta med ut i sommernatten. Kjetil har et spenn i tekstene som spiller på både såre og humoristiske strenger, og det er en fornøyelse å høre dem fra poeten selv.

En ny lokal artist, opprinnelig fra et stykke inn i Telemark, har blitt nok et veldig gledelig bekjentskap. Ellen Marie Løkslid, eller ELLY som platecoveret sier, bor i Larvik, og har ny plate på gang. Til tross for sin unge alder, har hun skrevet og gitt ut låter i over 15 år. Debutalbumet kom i 2011. Hun er en popartist som favner flere sjangere, og det er et stemningsfullt og vakkert uttrykk over hennes fremførelser. For å sitere en av hennes egne låter: «In dreams I´m walking in still sunlight – To somewhere peaceful».

Med både Elly og «Siste servering» er potensialet stort for en stemningsfull sommerkveld på idylliske Fredriksvern verft og Galeiscenen! Vi håper du tar turen!

Del gjerne innlegget:

Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne