Konsert med Rakkestuten blandakor

Rakkestuten Blandakor trives på gamle tomter. Sommerkonserten 2017 arrangeres i år som mange år før på Galeiscenen på Fredriksvern Verft. Det er i den gamle ærverdige bebyggelsen i Stavern og på Veftet at Rakkestuten er i sitt ess. Galeiscenen, som huses av et av de gamle galeiskurene som kranser vestre del av Stavern havn, gir en perfekt ramme for sommerkonsertene til Staverns eget blandakor.

Rakkestuten forteller om konserten:
På programmet i år står som vanlig en lett blanding av tradisjonell og utradisjonell kormusikk som Rakkestuten er blitt så kjente for. Dette gjøres mulig ved at korets egen dirigent og pianist, Jørn Odén Evertsen, har blitt en meget habil arrangør og fører i pennen mye av det som kommer opp på ønskelisten til kormedlemmene. I tillegg bidrar Stavern-Agnes Musikkorps’ dirigent gjennom en mannsalder, Thor Petter Thomsen, med mange skreddersydde arrangementer. Noe av det vi kan friste med i år er:

Bee Gees: How deep is your love, The Beatles’ klassiker, udødeliggjort av Joe Cocker: «With a little help from my friends», Ulf Lundels «Öppna landskap», som en skulle tro var skrevet til Stavern, Henning Sommerros perle av en sang: «Vårsøg» og standard jazzlåten «Tea for two».

Vi ønsker velkommen til
«En sommerettermiddag med Rakkestuen Blandakor!»
Lørdag 10. juni 2017 kl. 1630 på Galeiscenen, Fredriksvern Verft.

Billetter til kr 200,- kan kjøpes av korets medlemmer eller i døra før konsertstart – hvis det er noen igjen, da… 

RBK Plakat Sommer 2017

Del gjerne innlegget:

Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne