Ingar Helge Gimle – EKSTRA 1. august

Thalia Teater og Pullman presenterer:

INGAR H. GIMLE “Hei… Jeg trenger litt hjelp her jeg…»

EKSTRA 1. august 2015 kl. 1730 – UTSOLGT
EKSTRA 1. august 2015 kl. 
1930 – UTSOLGT

Se anmeldelsen i Østlands-Posten.

Gimle_plakat_thumb

”Hvor lykkelig går det an å bli?”, ”Sjef i eget liv”, ”Jeg er OK du er OK”. “Feel the fear and do it anyway”. Dette er noen av de selvhjelpsbøker Ingar har skaffet seg i sin søken etter svar på et ”lykkelig” liv. Den ene dagen søker han svaret i sine bøker, den neste dagen tror han svarene finnes i halvliteren på puben med gamle venner eller nye bekjente, før han på den tredje dagen har kjøpt seg opp på en mengde sportsutstyr fra TV- Shop I håp om at trening skal få det til å løsne!

Med stor humor og selvironi forteller skuespilleren og historiefortelleren Ingar Helge Gimle anekdoter med skråblikk på eget liv og virke. Når en mann i femtiårene famler seg frem til stabilitet og lykke i tilværelsen ender han lett opp med å kjøpe seg motorsykkel uten å tenke over sin egen frykt for høye hastigheter. Eller at et treningsapparat eller fem fra TV-shop, vil bedre livskvaliteten betraktelig. I jakten på lykken erstattes også byleiligheten med et hus på landet, i troen på at frisk luft og stillhet skal få alt til å ordne seg…

Se frem til en morsom kveld med historier og betraktninger som garantert vil få deg til å nikke gjenkjennende til egne ambisjoner og tanker om alt man skulle og burde ha gjort.

Med: Ingar Helge Gimle
Støttekontakt: Petter Næss

Du kan lese intervju hos NRK Vestfold her.

Spilles på Galeiscenen 9. og 10. juli 2015 kl. 1930
EKSTRA 11. juli 2015 kl. 1930
EKSTRA 1. august 2015 kl. 1730
EKSTRA 1. august 2015 kl. 
1930 – UTSOLGT

Del gjerne innlegget:

Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne