Hanne Sørvaag med band

Historiefortelleren Hanne!

_DSC7496 Ferdig

Lenge før Hanne Sørvaag var et fjes på alles skjermer, var låtene hennes på alles lepper. Når hun spiller live får publikum også høre historiene bak hitene.

Kjøp billett.

Sørvaag har skrevet mange låter som har gjort internasjonal suksess. For artisten, som Universal Music Publishing Group signerte som låtskriver, har reist verden rundt for å skrive låter for andre. Hun har derfor opplevd mye og har mye på hjertet – om tekstene, historiene bak dem, og hvorfor morfaren mente hun burde blitt hallodame, ikke popstjerne.

Denne turneen er kort sagt en oppsummering av Hanne Sørvaags karriere, med låter fra de aller første albumene, til hennes siste album med gjesteartister. Og selvfølgelig: De store hitene hun har skrevet for andre, i hennes egen utgave. Blant annet ”My destiny”, fremført av Kathrine McPhee i American Idol-finalen i 2006, som kort tid etter nådde 2.plass på Billboards singellister. ”Say Hello To Goodbye” ble også en stor hit for R&B-stjernen Shontelle.

Her hjemme har du garantert fått med deg “My Heart is Yours”, som Didrik Solli-Tangen sang i finalen av Eurovision Song Contest i 2010. Og du har neppe gått glipp av Maria Arredondos 1.plass på de norske hitlistene med den melankolske sommerhiten “Brief and Beautiful”. Hanne Sørvaag har også uttalt at det mest inspirerende og mystiske emnet å skrive om er kjærligheten. Gjerne med melankoli, men alltid med håpet bevart.

Har du fulgt Hanne lenge, vet du at hun ga ut sitt første album ”You Know Me” under artistnavnet Paris allerede i 2002. Men det er først nå, etter flere album, hiter og tv-opptredener at vi har blitt kjent med artisten og låtskriveren Hanne Sørvaag.
Og ikke minst: The Voice-dommeren, som har lyttet, vurdert og stemt fram ukjente stemmer fra hele landet. Men nå skal hun altså ta sin egen stemme ut på veien, og det gleder hun seg stort til. For det er i møte med publikum hun virkelig får formidlet sine historier.

Kjøp billett.

_DSC7370

Del gjerne innlegget:

Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne