Søk
Close this search box.

Fotoutstilling – «Urban refleksjon»

Vi har gleden av å presentere fotoutstillingen «Urban refleksjon» på Galeiscenen i år!

Dette er Nina Grieg Elinds debututstilling. Nina er opprinnelig vestfoldjente, og vokste opp i Horten. Hun har mange års erfaring innen foto, og jobbet allerede på 1980-tallet hos ærverdige Preus foto i Horten. Elind betrakter seg selv som hobbyfotograf, og har tidligere ikke stilt ut sine arbeider. Likevel har hun blitt lagt merke til i sosiale medier, og har høstet mye ros. Blant annet er bildene hennes brukt av næringslivet.

«Urban refleksjon» viser bybilder i perspektiver vi kanskje ikke reflekterer over i dagliglivets stress og mas. I stedet for å irritere seg over de store vanndammene på vei til jobb i hovedstadens vårtilpasning, kan Nina Grieg Elind heller stoppe opp, krabbe ned på bakken, og betrakte byen på en annerledes måte.

Utstillingen vil være tilgjengelig i forbindelse med forestillingene på Galeiscenen i perioden juni-august 2018. I tillegg har vi åpent i forbindelse med høstustillingen i Stavern 6.-7. og 14. oktober 2018 kl. 12-16. Bildene selges innrammet på utstillingen.

«Denne utstillingen er en drøm som går i oppfyllelse», sier Nina. Vi er stolt av å være den første arenaen som viser denne utstillingen! Velkommen til visuell nytelse på Galeiscenen!

 

Del gjerne innlegget:

Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne