Home programoversikt Josefin Winther

Arrangør

Galeiscenen
Telefon
45207552
E-post
post@galeiscenen.no
Billetter

Sted

Galeiscenen
Kategori

Mer info

Billetter

Dato

27 jul 2020
Expired!

Tid

19:30

Pris

Kr. 300 + avg.

Josefin Winther

Josefin Winther – Nedstrippet turné 2020

Etter å ha gitt ut fire engelskspråklige album, debuterte Josefin Winther på norsk høsten 2019. April 2020 slipper hun oppfølger-EP til det norske albumet «Uendelig lys. Uendelig mørke.» Debuten på norsk fikk svært gode mottakelser, og har blant annet blitt spillelistet på NRK, streamet 100.000 ganger og løftet frem som en milepæl i hennes karriere.

Winther er kjent for å kunne gripe et hvert rom bare ved hjelp av sin stemme og gitaren, og det intime formatet er noe hun brenner for. Låter, fortellinger og refleksjoner om livet glir sømløst i hverandre, og fremkaller både latter og tårer. I 2020 legger hun ut på en omfattende akustisk turné, der hun vektlegger det nære formatet, og hvor hver konsert er et håp om at det skal oppstå et tett møte mellom publikum og henne.

Dette blir en unik mulighet til å oppleve Winther der hun kanskje er seg selv mest, helt nær. På disse konsertene spiller hun låter fra hele karrieren, som allerede har ført til fem albumutgivelser, mange singler og et utall konserter både i inn- og utland.

Vi gleder oss stort!