BETTAN, Taube og andre menns viser

 

Bettans sommersuksess fortsetter! Elisabeth «Bettan» Andreassen fikk både publikum og kritikere til å juble med sitt fantastiske sommershow i Sandefjord i fjor sommer, med terningkast 6.

Nå tar den folkekjære artisten med seg forestillingen til Stavern, så også du får mulighet til å se den. Forbered deg på en kveld med sterke opplevelser, der verken tårer eller latter aldri er langt unna. «Bettan» fremfører sanger hun har et sterkt personlig forhold til, sanger om kjærligheten og livet.

Det blir både allsang og tid til ettertanke. Elisabeth krydrer det musikalske fyrverkeriet med anekdoter og historier om sitt eget forhold til de kjente og kjære melodienes opphavsmenn med humor og varme.

Orkesteret består av kapellmester/gitar Hans Mathisen, piano Morten Reppesgård, bass Olaf «Knerten» Kamfjord og strengeinstrumenter Tarjei Nysted. Dette vil du ikke gå glipp av!

Billetter på ticketmaster.no tlf. 81533133 Kr. 465 + avg.

 

Spilles 3. 4. og 5. juli 2018 kl. 2030

EKSTRAFORESTILLINGER 10. 11. og 12. julig 2018 kl. 2030

Kjøp billett.

 

Del gjerne innlegget:

Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne