«Pinocchio» er basert på den gamle historien om tredukken som våkner til liv og som blir lovet å bli en ekte gutt hvis han lærer hva som er rett og galt. Klang har laget en egen versjon som spiller mer på humor, magiske elementer og relasjonen far/sønn. Med helt ny musikk, nytt manus og kunsteriske vrier håper de å underholde hele familien! Mathias Luppichini har komponert musikken og skrevet sangtekstene.

Litt om KlangTeater:
KlangTeater ble startet i 2015, og har siden spilt egne versjoner av kjente familiefortellinger i Fon-teltet om sommeren; Peter Pan (2015) og Snevhit (2016). Alle gode ting er tre, og de er tilbake i år med en ny versjon av fortellingen om Pinocchio. Klang satser på musikkteater som form, og står for alt selv, fra musikk til scenografi. Klang drives av Hanne Beck og Mathias Luppichini. Ensemblet består vanligvis av fire skuespillere, og bytter litt aktører fra år til år. I år har de med seg Preben Axel Hodt, Sabina Mrich og Nora Bryde Gjertsen.

Nå har turen kommet til Galeiscenen! «Pinocchio» spilles 18,20,25 og 27 juli 2017 kl. 1400

Kjøp billett.

Del gjerne innlegget:

Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne