Nye teaterkurs for barn og ungdom

1432791215648_1
Bildet er fra forestillingen «I samme gate» på Galeiscenen mai 2015. Foto: Sigrid Ringnes, Østlands-Posten

I september starter nye teaterkurs for barn og ungdom. Vi har basert våre kurs på aldersgruppene 6-18 år.

Hvilken aktivitet kurset fokuserer mest på er litt avhengig av hvem som er med på kurset. Derfor er det ikke alltid at det blir en konkret forestilling, selv om det som regel er en forestilling som avslutter hvert semester. Til jul pleier gruppene å være med på arrangementet rundt julegrantenningen på Fredriksvern verft. I mai/juni er det ofte en forestilling på Galeiscenen som setter punktum for kurset. Sammen med instruktørene kan du være med å påvirke hva som skal skje!

Det er naturlig å dele inn i grupper, men i mange sammenhenger vil alle gruppene jobbe felles. For tiden har vi to partier – ett seniorparti på mandager og ett juniorparti på tirsdager. Inndelingen av partiene og hvem som jobber med de ulike gruppene avgjøres i hvert semester.

Vi opplever at deltakerne på våre kurs er veldig fornøyd med kurset og det de får oppleve sammen med dedikerte og engasjerte kursledere. Det skal være gøy med teater!

Vi ønsker velkommen til nye kurs hos oss i Galeiscenens Yngste! Meld deg på her.

galeiscenen_yngste

Del gjerne innlegget:

Share on facebook
Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne