Musikalskolen 2016

Musikalskolen front web 1 2016

Påmeldingen til årets sommerkurs 2016 er nå ferdig, og kurset er i utgangspunktet fulltegnet. Vi kan kanskje klare å ta i mot en eller to deltakere til, men de må da ha meldt seg på senest 20. juni 2016 kl. 2000. Vi gleder oss til årets sommerkurs!

Nok en gang arrangerer vi sommerkurs i musikk, dans og teater (musikal) på Fredriksvern verft i Stavern. Galeiscenens dyktige kursleder Hanne Kristoffersen vil i år lede sommerkurset. Avhengig av gruppens størrelse vil hun bruke instruktører i tillegg på dans og sang. Sammen vil de engasjerte instruktørene gjerne holde kurs for deg mellom 7 og 18 år!

Kurset holdes i år fra mandag 27. juni til fredag 1. juli. Som vanlig avsluttes kurset med en liten visning av resultatet.

I 2015 skrev Hanne Kristoffersen og Hilde Dahl en musikal basert på musikk fra mgp-jr. Denne musikalen het «I samme gate», og ble fremført på Galeiscenen i juni samme år. Nå vil Hanne dele denne musikalen med vårt sommerkurs, og kanskje kan du påvirke innholdet, slik at dette blir deres helt egen forestilling?

Kurset koster kr. 2300, og inkluderer lunch og frukt hver dag.

Gå inn på kurspåmelding og meld deg på i dag!

Velkommen til sommerkurs hos oss!

Del gjerne innlegget:

Share on facebook
Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne