Mathisen Brothers & Wife

Ikke mange band har så mange gode musikere og solister med, som her i tillegg er i samme familie. Endelig møtes tre av Mathisen-brødrene til en musikalsk familieforening i Stavern.

På grunn av jobber med forskjellige prosjekter, artister og turneer, er det ikke ofte de spiller sammen heller. Galeiscenen, som tok initiativ til denne konserten, er glade og stolte over at de sa ja til å komme sammen på vår scene! Kjøp billett.

På konserten får vi høre Spellemannsvinneren Hans Mathisens episke gitar, funky grooves og følsom fretless bass med globetrotter Per Mathisen. Eventyrlige harmonier og elegante løp på piano får vi fra Moskva-fødte Olga Konkova, og kanskje får vi en folketone eller noe popcoast fra den elektrifiserte fiolinen til Nils.

Med seg på scenen har de tre brødene, hvorav en med frue, den svenske trommeslageren Peter Bylin. Sistnevnte er lærer på Stockholm School of Arts Jazzcentre, og har spilt i kompanier og ensembler verden over.

Spilles på Galeiscenen 25. juli 2015 kl. 2000

Kjøp billett.

 

Mathisen brothers 2015

Del gjerne innlegget:

Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne