Søk
Close this search box.

Louis Jacoby – På scenekanten

Det er der han hører hjemme – visepoeten Louis Jacoby – tett på publikum. Det er der han skaper magien – dette veldige spennet mellom humor og vemod – mellom vanvidd og alvor. Folk ler seg bort av hans burleske kåserier, humrer til hans særegne, underfunfige humor – og feller en tåre til hans vemodsvakre viser om kjærligheten og livet.

Vi møter levd liv, de viktige verdiene og selvironiens ubetalelige gjenkjenning. CD’n «Litt gammal» har solgt nærmere 4000 fysiske eks på et år, og de tøffe T-skjortene med «Litt gammal» på selger i bøtter og spann. Sist sommer fylte han alle sine arenaer gjennom en innholdsrik sommerturné. Nå er han klar for 2020 og nye konserter.

Louis gjorde igjen sist sommer – fylte opp Galeiscenen. Med han blir det alltid stemning og moro. Vi i Galeiscenen har ham med på laget hvert eneste år. Han har blitt en tradisjon! 

Vi legger ut billetter for 2020 allerede nå på høsten. Slik blir det mulig å gi konsertopplevelser i julegave! En gave til dem som har alt… 

Louis har allerede rødet at han tar med seg to dyktige musikere til å fargelegge forestillingen. Og som vanlig har han allerede nye viser å by på. – Og hvem vet hva han rister ut av ermet før neste sommer? Da er det bare å glede seg!

Del gjerne innlegget:

Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne