Let’s entertain you – går til filmen

«Let’s entertain you» er tilbake med musikalsk og visuell sommerunderholdning! Lars Hansen (kjent fra Norske Talenter på TV2), Eldfrid Jacoby og Elling Hem står på scenen 20. juli 2016 med et nytt forrykende show – «Let’s entertain you går til filmen». De tre sterke sangerne ledsages av Nils Mathisen med live orkester, og visuelle effekter og multimedia av Ørjan Jacoby topper det hele. Her vil det både være «eyecandy» og «earcandy»!

Lars fra TV2 2
Lars Hansen
Eldfrid
Eldfrid Jacoby
Elling1
Elling Hem

Gruppen «Let’s entertain you» har spilt to tidligere forestillinger på Galeiscenen. Begge ganger har gruppen fått meget gode tilbakemeldinger i presse og av publikum, og denne gangen har de tatt et skritt videre med live orkester og ny regi. Kapellmester Nils Mathisen og regissørene Morten Sivertsen og Hanne Kristoffersen gleder seg til å presentere musikken, sangene og bildene fra store filmer som har begeistret og beveget sitt publikum på lerrettet – og nå også på Galeiscenen! Velkommen!

Kjøp billett.

Plakat sommershow 2016 A4

 

Del gjerne innlegget:

Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne