Søk
Close this search box.

Konsert med Narum

Narum er stille og rolig i ferd med å etablere seg som et av de vesentlige bandene innen norsk visetradisjon, under en tydelig påvirkning av amerikansk rootsmusikk. De har gitt ut tre plater med en imponerende kvalitativ jevnhet med hensyn til både musikk, tekst og framføring. Narum har nok allerede et problem når de skal velge ut sine beste låter til en halvannen times konsert. Kåringen i 2011 på NRK Hedmark og Oppland av låten “Je veit et stelle” til den desidert beste låta i Hedmark og Oppland tyder på at det for lengst har blitt en vesentlig del av det kulturelle møblementet hos folk i deres kjerneområde på det indre Østland.

Narum fikk Spellemannprisen i 2010 i kategorien viser for sitt album “Ælt som var søkk borte”, året før var det også nominert på debutalbumet «Samma hen du fær». I mars 2013 ble de tildelt dialektprisen av Austmannalaget.

Kjøp billett.

narum_presse_2 webLars Christian Narum er best kjent som traktør av tangenter i Hellbillies siden 2001. Han har skrevet både tekstene og melodiene på platen. Lars Christian spiller piano og Hammond B3-orgel, og har en fortid i Nickels & Dimes. Han har spilt i band siden han var sju år gammel.

Jon Anders Narum spiller gitar, og har produsert alle tre platene, som er spilt inn i hans eget studio på Toten. Jon Anders har vært profesjonell musiker i mange år, og har bl.a. spilt sammen med Espen Lind. Også Jon Anders spilte i band samtidig som han begynte på barneskolen.

Benedikte Narum Jenssen er vokalist, og hun debuterte som sanger på radio som treåring. Hun har i mange år satt sitt preg på det lokale musikk- og teaterlivet på Toten.

Spiller på Galeiscenen 28. juli 2016 kl. 1900

Del gjerne innlegget:

Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne