Kilden – En hyllest til livet

Romanen “KILDEN” av Gabriel Scott danner grunnlaget for en litt annerledes sommerforestilling på Galeiscenen i sommer.

bilde_av_alle_tre_thumb

En hyllest til livet! Forestillingen hadde urpremiere i Nevlunghavn i 2009, og er nå sett av over 10.000! Østlands-Posten skrev “En stemningsfull sommerkveld til ettertanke!” etter premieren i Nevlunghavn sommeren 2009. Nå har turen kommet til Stavern og Galeiscenen! Ensemblet ønsker publikum velkommen til en sommerkveld preget av ettertanke, humor og vakker musikk!

Skuespiller Andreas Kvebæk Dahl har hovedrollen i oppsetningen, og fungerer både som forteller og som fiskeren Markus. Den kjente presten Per Arne Dahl målbærer Gabriel Scotts stemme som en hyllest til livet. Musiker Stian Tveit står for det musikalske. I tillegg har Asbjørn Arntzen og Per Tveit laget musikk til Gabriel Scotts tekster.

Kilden er fortellingen om fiskeren Markus og hans forhold til liv og død, mennesker og dyr, havet og himmelen. Gjennom den ydmyke fiskeren, formidler Gabriel Scott budskapet om takknemlighet og nøysomhet. Kilden handler om å se det store i det lille og skjønnheten i det enkle!

Forestillingen spilles på Galeiscenen
Torsdag 3.juli 2014 kl. 1900
Fredag 4.juli 2014 kl. 1900
Lørdag 5.juli 2014 kl. 1900
Søndag 6.juli 2014 kl. 1900

Billetter kr. 250,- (+billettavgift)
Billettsalg på www.billettservice.no, telefon 815 33 133, Narvesen og 7-eleven.
Glade dager i Stavern telefon 33 18 00 75 (åpent fra 18.juni)
Billetter til overs selges ved inngangen.

Medvirkende:

Andreas3_thumb

Andreas Kvebæk Dahl er 31 år gammel, og ble ferdig med sin skuespillerutdannelse i 2009. Siden har han jobbet som freelance skuespiller. Nå for tiden er han aktuell med Brageteaterets produksjon «Reisen til Eidsvold».

Stian_thumb

Stian Tveit arbeider som menighetsmusiker i kirken i Sandefjord. I tillegg jobber han freelance som musiker, arrangør, komponist og korleder.

Per_Arne_thumb (1)

Per Arne Dahl er prest, forfatter og foredragsholder, og jobber til daglig som prest i domkirken i Oslo og på Stortinget. Gabriel Scotts forfatterskap er en stor inspirasjonskilde for Per Arne, som i september blir vigslet som ny biskop i Tunsberg bispedømme.

Del gjerne innlegget:

Share on facebook
Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne