Søk
Close this search box.

I ventetiden

På denne tiden av året har vi som alltid mange baller i luften. Alle detaljer om sommerens sesong svever rundt i hodet til enhver tid, og brikkene legges på plass i tur og orden. Denne våren er alt annerledes. Det er den for alle, og vi får bare håpe at tiden vi går inn i blir fin for alle, uansett hvordan den blir!

Til påske skal liksom alt være publisert og klart. Vi har mange arrangementer som rett og slett kanskje ikke blir noe av. Det vet vi lite om enda, og derfor er det litt stille fra oss om dagen. Vi følger med på hva som kommer av retningslinjer fra myndighetene, og forholder oss til det, liksom alle andre. Vi står sammen, alene. 

Vi ønsker velkommen tilbake til Galeiscenen igjen når det er trygt for alle, både for de som skal gi oss opplevelsen, og for de som skal få den. Så får vi håpe det heller blir før enn siden, men ønsker deg i ventetiden gode dager. Hold deg frisk, og nyt våren!

Hilsen alle oss i Galeiscenen

Høstutstillingen
Foto: Nina Grieg Elind

Del gjerne innlegget:

Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne