Home programoversikt Louis Jacoby – på scenekanten

Arrangør

Louis Jacoby
Nettsted
http://www.louisjacoby.no
Billetter

Sted

Galeiscenen
Kategori

Mer info

Billetter

Dato

15 jul 2020

Tid

20:00

Pris

Kr 375 + avg

Louis Jacoby – på scenekanten

«På scenekanten»

På scenekanten – det er der han hører hjemme, visepoeten Louis Jacoby – tett på publikum. Det er der han skaper magien – dette veldige spennet mellom humor og vemod – mellom vanvidd og alvor. Folk ler seg bort av hans burleske kåserier, humrer til hans særegne, underfunfige humor – og feller en tåre til hans vemodsvakre viser om kjærligheten og livet.

Vi møter levd liv, de viktige verdiene og selvironiens ubetalelige gjenkjenning. CD’n «Litt gammal» har solgt nærmere 4000 fysiske eks på et år, og de tøffe T-skjortene med «Litt gammal» på selger i bøtter og spann. Sist sommer fylte han alle sine arenaer gjennom en innholdsrik sommerturné. Nå er han klar for 2020 og nye konserter.

Louis gjorde igjen sist sommer – fylte opp Galeiscenen. Med han blir det alltid stemning og moro. Vi i Galeiscenen har ham med på laget hvert eneste år. Han har blitt en tradisjon!

Vi la ut billetter for 2020 allerede på høsten 2019, og mange fikk en Louis-opplevelse til jul. Louis stiller til konserten med den vakreste viseboka ever – splitter ny med 100 viser, noter, besifring, QR-koder og utrolige fotografier fra kysten her. Et virkelig pluss i år!

Louis har allerede røpet at han tar med seg to dyktige musikere til å fargelegge forestillingen. Og som vanlig har han allerede nye viser å by på. – Og hvem vet hva han rister ut av ermet før neste sommer? Da er det bare å glede seg!