En sommer er aldri over…

Vi siterer Louis Jacoby, og nynner «en sommer er aldri over så lenge du lever på den»… To hektiske sommermåneder ligger bak oss på Galeiscenen, og vi takker nok en gang vårt publikum for besøket, og ønsker velkommen igjen. Nå venter teaterkurs for barn og ungdom i september, og samtidig legger vi planer for sommersesongen 2017. Vi tar i mot forslag og innspill, så bare ta kontakt med oss hvis du har ønsker om hva du kan tenke deg å oppleve på Galeiscenen.

Årets program var svært variert og allsidig, og vi traff mange «nye venner» som lot seg begeistre av musikk og teater hos oss. Spesielt hyggelig er det å notere seg at Østlands-Posten den 29. juli skriver følgende:

«Sentral scene: Den første forestillingen som ble holdt på Galeiscenen i det gamle skuret fra 1756 på Fredriksvern verft, var «Jeg vet en vind» med sanger av Erik Bye, og der Bye selv var til stede. Siden da har en rekke forestillinger blitt gjennomført i de vakre, historiske og intime omgivelsene, og i dag framstår Galeiscenen som en av de viktigste scenene i vårt distrikt. I år har til sammen 12 ulike forestillinger blitt gjennomført på 25 spilledager, og lørdag kveld avsluttes sesongen med konsert med tre brødre Mathisen med tre sønner på laget. Dermed har en ny sesong med store og viktige kulturbegivenheter blitt gjennomført på en av våre mest spektakulære kulturarenaer». (Bjørn Tore Sandbrekkene)

Gjennom sommersesongen 2016 har vi fått oppleve følgende på Galeiscenen:

4. og 5. juni GALEISCENENS YNGSTE «Historiene på loftet»
24. juni, 1. og 2. juli 2016 INGAR HELGE GIMLE «Hei… jeg trenger litt hjelp her, jeg…»
29. juni VESTFOLD FESTSPILLENE «Sommeren der ute» med Jan Erik Vold
1. juli MUSIKALSKOLEN «I samme gate».
11. juli HANNE SØRVAAG med band
13. og 14. juli LOUIS JACOBY «Ingen vil danse, og ingen vil dø»14. 15. 16. 17. 23. 24. juli SCENEGAL «Miljødetektiven Smartine og sirkusmysteriet»
15. og 16. juli WILDENVEYKONSERT med Morten Bjørgan og ensemble
20. 22. og 23.  juli LET’S ENTERTAIN YOU Går Til Filmen
28. juli KONSERT MED NARUM
29. juli HILDE LOUISE QUARTET
29. juli SOMMERJAM I JULINATTEN
30. juli MATHISEN BROTHERS & SONS

Vi gleder oss til neste sesong allerede, og ønsker alle våre venner både på, bak og foran scenen en god sensommer!

Beste hilsen fra oss i Galeiscenen

PS! Vil du bli medlem? Klikk her. DS

Ann Stavernsposten 2016 helside Galeiscenen

Del gjerne innlegget:

Share on facebook
Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne