Elsa Lystad – “Mitt liv som Elsa”

Elsa Lystad har spilt i 62 filmer, hatt over 160 hovedroller i forskjellige teaterstykker og deltatt i flere TV-produksjoner enn noen har klart å telle. Sommeren 2013 var hun i Stavern med forestillingen om sitt eget liv!

Elsa Lystad er bejublet som ”seriøs” skuespiller – og elsket som grenseløs humorist med et helt ubegripelig trøkk og et talent for improvisasjon som enhver jazzmusiker bare kan misunne henne. Men hun har aldri gjort en forestilling med og om Elsa Lystad, før nå.

Det er den frittgående Elsa vi møter. Det humoristiske mennesket med et reflektert og sylskarpt skråblikk på tilværelsens forunderlige persongalleri – hentet fra et levd liv i og utenfor rampelyset. Sammen med sin musikalske ”vaktmester” Petter Anthon Næss byr hun på en fantastisk feststund som begeistret både anmeldere og publikum da forestillingen hadde urpremiere i 2012.

Se anmeldelsen i Østlands-Posten her.

Del gjerne innlegget:

Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne