Ny runde med Ingar Helge Gimle!

Gimle front web ny 2016_2Thalia Teater og Pullman presenterer: INGAR H. GIMLE “Hei… Jeg trenger litt hjelp her jeg…»

Etter utallige henvendelser og meget positiv feedback fra publikum, har vi lykkes med å få Ingar Helge Gimle tilbake til Stavern også denne sommeren! Det blir forestilling 24. juni, 1. og 2. juli 2016. Billettene er i salg, og vi anbefaler deg å være tidlig ute så du får billett. Mange klarte ikke å få tak i billetter i fjor sommer. Da ble fem forestillinger revet bort på rekordtid. Vi gleder oss til denne sommeren også!

Se anmeldelsen i Østlands-Posten i 2015.

Profilbilde”Hvor lykkelig går det an å bli?”, ”Sjef i eget liv”, ”Jeg er OK du er OK”. “Feel the fear and do it anyway”. Dette er noen av de selvhjelpsbøker Ingar har skaffet seg i sin søken etter svar på et ”lykkelig” liv. Den ene dagen søker han svaret i sine bøker, den neste dagen tror han svarene finnes i halvliteren på puben med gamle venner eller nye bekjente, før han på den tredje dagen har kjøpt seg opp på en mengde sportsutstyr fra TV- Shop I håp om at trening skal få det til å løsne!

Med stor humor og selvironi forteller skuespilleren og historiefortelleren Ingar Helge Gimle anekdoter med skråblikk på eget liv og virke. Når en mann i femtiårene famler seg frem til stabilitet og lykke i tilværelsen ender han lett opp med å kjøpe seg motorsykkel uten å tenke over sin egen frykt for høye hastigheter. Eller at et treningsapparat eller fem fra TV-shop, vil bedre livskvaliteten betraktelig. I jakten på lykken erstattes også byleiligheten med et hus på landet, i troen på at frisk luft og stillhet skal få alt til å ordne seg…

Se frem til en morsom kveld med historier og betraktninger som garantert vil få deg til å nikke gjenkjennende til egne ambisjoner og tanker om alt man skulle og burde ha gjort.

Med: Ingar Helge Gimle Støttekontakt: Petter Næss

Du kan lese intervju hos NRK Vestfold her.

Spilles på Galeiscenen 24. juni, 1. og 2. juli 2016

 

 

Del gjerne innlegget:

Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne