kk-poster KompaniKontra hadde gleden av å invitere til sin neste helaftens forestilling, 5me, torsdag 2. juli 2015. Forestillingen fikk terningkast 5 og glitrende kritikker, og ble spilt fire ganger i perioden 2. – 5. juli. Anmeldelsen i Østlands-Posten med terningkast 5 kan du lese her.

I forhåndsomtalen stod følgende:

5me er en forestilling om kvinners mangfoldige roller. Gjennom fire ulike koreografier dykker KompaniKontra ned i forskjellige sider ved det å være kvinne på – i ulike settinger. Gjennom dansen tar forestillingen opp et bredt spekter av temaer som strekker seg fra hverdagslige utfordringer til giftige relasjoner jenter imellom, og forventningene til hva som er kvinnelig – og ikke. Med et bredt spekter av uttrykk både i dansen og musikken, presenterer KompaniKontra med 5me en forestilling som passer like godt for ung som for gammel, kvinne som mann.

Med 5me har KompaniKontra også inngått et samarbeid med fotokunstnerduoen Kjerringkompaniet. Kjerringkompaniet består av fotograf Mona Moe Machava og billedkunstner Isabelle Inghilleri. Duoen viser fotoutstillingen ”Hysteria og Dårskap” i teateret ca. én time før forestillingens start.

Medvirkende:

Dansere:
Matilda Bosson
Anne Sjøbakken Fleiner
Julie Olavessen
Anita Vilenica
Kristine Mari Hansen
Malene Aarseth
Marit Gjølme Dalva

Koreografi: Tharan Revfem, Anita Vilenica, Marit Gjølme Dalva og Trine Ørbæk.

Forestillingen er støttet av Vestfold Fylkeskommune og Fond for utøvende kunstnere. kk logo-Colour

Del gjerne innlegget:

Share on facebook
Facebook

Galeiscenen

Når mennesker med like interesser finner hverandre, enten det er snakk om i jobb, utdanning eller sosiale sammenkomster, kan magiske ting skje. 

#galeiscenen

Følg oss gjerne